Δικάζεται συνδικαλίστρια για συμμετοχή σε απεργία!

apergiaantistekomaste

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί στις 27 του μηνός, το μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στην Wind και εργαζόμενη  Όλγα Κολιούση, ως κατηγορούμενη για τις κινητοποιήσεις κατά των  απολύσεων και των ελαστικών σχέσεων εργασίας, το καλοκαίρι του 2009, που ήταν εκπρόσωπος των εργαζομένων και νόμιμα εκλεγμένη στο σωματείο.

Το ΠΑΣΕ Wind, εξέδωσε ανακοίνωση την οποία απέστειλε και στην διοίκηση Προσωπικού της εταιρείας, προειδοποιώντας ότι εφόσον κρατήσει την ίδια αδιάλλακτη στάση, θα βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με κινητοποιήσεις και αναστάτωση, εκτός και αν αποσύρει την δίωξη κατά της συνδικαλίστριας.

«Με την δίωξη αυτή επιχειρείτε φίμωση και τρομοκράτηση των εργαζομένων μέσω της ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής τους δράσης. Η επίθεση στη συνάδελφό μας είναι επίθεση στο Σωματείο μας. Σας τονίζουμε όμως ότι αυτές οι τακτικές δεν μας πτοούν, αντιθέτως οι εργαζόμενοι θα συνεχίζουμε να κινητοποιούμαστε για την υπεράσπιση θέσεων εργασίας , της ΕΣΣΕ, δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Για αυτό απαιτούμε:

  •     άμεση παύση των διώξεων ενάντια στην συνάδελφό μας και συνδικαλίστρια Όλγα Κολιούση,
  •     ελεύθερη συνδικαλιστική δράση.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα προεδρεύσει στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής …