Έζησε με 14 μαχαιριές και κακοποίηση, νεογέννητο αγοράκι(ΦΩΤΟ)

632

Αγωνιστής από τη στιγμή που γεννήθηκε αποδείχθηκε ένα αγοράκι μόλις λίγων ημερών, που το βασάνισαν με το που είδε το φως της ζωής, το μαχαίρωσαν 14 φορές και το έθαψαν, αλλά αυτός έμεινε ζωντανός!

Όμως μέσα στην βιαιότητα που του επιφύλαξε η ζωή είδε και το πρόσωπο της αγάπης από μία 53χρονη και τον σύζυγό της, που με την παρατηρητικότητά τους του έσωσαν την ζωή.

Η γυναίκα έβοσκε τις αγελάδες της όταν το μάτι της εντόπισε έναν λάκκο που κάποιος πρόσφατα είχε σκάψει, από τον οποίο προεξείχε ένα μικρό ποδαράκι.

Πλησίασε και σκάβοντας είδε μπροστά της ένα νεογέννητο.

Ενημέρωσαν τις αρχές το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της επαρχία Khon Kaen της Ταϊλάνδης, όπου βρήκε περίθαλψη και θαλπωρή καιη σήμερα χαμογελά για πρώτη φορά….


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,18%, στα 1,0732 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 167,2580 γεν, στο 0,8603 με τη στερλίνα και στο 0,9759 με …