Μία η θέση σε Κέντρο Φροντίδας

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs_offered

Άνοιξε μία  θέση με τις αιτήσεις να γίνονται δεκτές έως και τις 3 Ιουνίου, από τους ενδιαφερόμενους, για την ειδικότητα του Νοσηλευτικού Λειτουργού Εποπτικού Επιπέδου, για άαμεση Υπηρεσία στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ για τη πλήρωση της πιο πάνω θέσης , σύμφωνα με τους όρους εργοδότησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν από τα Κεντρικά Γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στη Λευκωσία ή από την ιστοσελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου www.anticancersociety.org.cy

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πανεπιστημιακό Δίπλωμα στηΝοσηλευτική
  • Εγγραφή στο Μητρώο Νοσηλευτών και άδεια εξάσκησης επαγγέλματος
  • Πενταετής τουλάχιστον πείρα σε θέση Νοσηλευτικού Λειτουργού κατά προτίμηση στον τομέα της Ανακουφιστικής Φροντίδας ή Ογκολογίας
  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλή γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (MS Office)
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.
  • Θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στην Ανακουφιστική Φροντίδα ή Ογκολογία ή Νοσηλευτική Διοίκηση.
  • Εάν ο υποψήφιος/α δεν κατέχει το δίπλωμα αυτό και κριθεί κατάλληλος/η για διορισμό θα είναι υπόχρεος/η να αποκτήσει το πιστοποιητικό μέσα σε 3 χρόνια από την ημερομηνία πρόσληψης του/της.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο πρόσληψης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, το ποίο μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy ή από τα γραφεία του Συνδέσμου και να το υποβάλουν μέχρι την Βιογραφικό σημείωμα να παραδοθεί στα γραφεία του Συνδέσμου ή να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@anticancersociety.org.cy μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου. 2016.

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ Τ.Θ. 25296. 1308 Λευκωσία – ΚΥΠΡΟΣ Τηλ. 22 446222 Fax: 22 316822


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης: “Έξω το κέρδος από το ΕΣΥ”

Στην δήλωση του ο κ. Κασσελάκης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "Πρόκειται για μία κοροϊδία νεοφιλελεύθερης …