Συμφωνεί με Καμμένο και ο Βούτσης-Ψήφισαν αντισυνταγματική αύξηση ΦΠΑ!

fpa1-439x330

Έβαλαν τις υπογραφές τους και τώρα το παίζουν φιλολαικοί ακυρώνοντας τους ίδιους, αν και ο Ελληνικός λαός που διαμαρτυρόταν εκείνη την ημέρα την 22α Μαίου που ψηφιζόταν το πολυνομοσχέδιο μιλούσε ξεκάθαρα για αντισυνταγματική απόφαση όσον αφορά, στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Αναλυτικά τώρα η δήλωση του ο Νίκου Βούτση, έγινε στον ΣΚΑΙ και ήταν η ακόλουθη:

«Ανεξάρτητα του πώς το είπε ο Καμμένος είχε δίκιο, είναι σαφές ότι είναι παρά πολύ προβληματικό μέτρο και στα όρια της αντισυνταγματικότητας.

Η νησιωτικότητα είναι και στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών κανόνων. Μας είχε συνταράξει κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων η επιμονή των δανειστών για να ανέβει ειδικά ο ΦΠΑ στα νησιά.»

ΕΥΓΕ!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

"Απέναντι στην κατασκευασμένη εικόνα ανάπτυξης βρίσκονται τόσες ανθρώπινες ιστορίες, τόσες ζωές" Στο συλλαλητήριο των εργαζομένων …