ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÊÁÉ ÐÏÑÅÉÁ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÙÍ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ ÅÍÁÍÔÉÁ ÓÔÇÍ ÉÄÉÙÔÉÊÏÐÏÉÇÓÇ ÔÏÕ ËÉÌÁÍÉÏÕ (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÖÁÍÇ ÔÑÕØÁÍÇ)

Λιμενεργάτες Πειραιά-Θεσσαλονίκης: Νεκρώνουμε από σήμερα την χώρα

448ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες πραγματοποιούν από σήμερα, η ΟΜΥΛΕ, οι λιμενεργάτες ΟΛΠ και ΟΛΘ, οι οποίοι διεκδικώντας μεταξύ άλλων την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων και αντιστέκονται στην απόφαση της ιδιωτικοποίησης, άρα ξεπουλήματος των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης..

Μάλιστα στην ενημερωτική τους ανακοίνωση τονίζουν πως:

«Από τη στιγμή που θα αναλάβει η COSCO και σύμφωνα με τη σύμβαση μπορεί σε 90 ημέρες να αρχίσει τη «βεντάλια» των υπεργολαβιών, πράγμα που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε απολύσεις,  μέσα στον πρώτο μήνα, μπορεί να οδηγηθούν στον καιάδα της ανεργίας περίπου 55 εργαζόμενοι.

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Νεκρώνουμε την χώρα, ανατρέπουμε την πολιτική της κοινωνικής εξαθλίωσης
και του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της Δημόσιας περιουσίας.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Καθαρισμός οικοπέδων. Υπόχρεοι, πρόστιμα, δηλώσεις

Αριθμ. 21837 οικ. Φ.700.20/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2695/09.05.2024Έγκριση της υπ’ αρ. 20/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης …