Παπανδρέου: Η πολιτική μας ήταν η δέουσα-Δεν ζητάμε συγγνώμη για αυτή!(VIDEO)

PAPANDREOY

Σφοδρή επίθεση διπλού χαρακτήρα, προς ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, ότι ασκούν ίδια πολιτική άνευ ουσίας, σχεδίου, μεταρρυθμίσεων και αποτελέσματος,  εξαπέλυσε από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε ένα πολυπληθέστατο ακροατήριο, χωρίς το γνωστό μουστάκι του.

"Δεν θα ζητήσουμε συγγνώμη για την πολιτική μας, η οποία εκτός από μέτρα είχε μεταρρυθμίσεις και αναπτυξιακό χρώμα, που αν δεν μας διέκοπταν βίαια, η Ελλάδα θα είχε ορθοποδήσει και θα είχε μείνει  στα δύο μνημόνια", επεσήμανε ο πρώην πρωθυπουργός εν μέσω χειροκροτημάτων....

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέληξε την ομιλία του λέγοντας: "Οι επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν να βρουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΔΗΣΟ στο χέρι κάθε πολίτη. Ότι ισχύει για τη χώρα ισχύει και για το κίνημα, καμία πρόταση αν δεν προκύψει από την κοινωνία.

Θα μπω ξανά μπροστά αλλά σας χρειάζομαι όλους. Τώρα που οι μύθοι κατέρρευσαν. Τώρα ήρθε η δική μας ώρα. Εμείς είμαστε και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στην υπόθεση σ της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων. Χωρίς υστερόβουλε σκέψεις και επιδιώξεις. Με μια προϋπόθεση. Να υπάρχει καθαρό πλαίσιο αρχών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τον άνδρα που συμμετείχε στο επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου στα δικαστήρια του Βόλου

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με αφορμή επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ της συνηγόρου πολιτών του …