Διαγωνισμός για 110 βοηθούς

ergasiae-εργασια-5y64

Γενικό διαγωνισμό, βάσει εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων από τους οποίους τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα προσλάβουν 110 νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως βοηθούς στον γλωσσικό κλάδο διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Προσόντα
Οι υποψήφιοι εκτός από τη γλώσσα που θα διαγωνιστούν θα πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον σε επίπεδο B2 τα Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά. Παράλληλα θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή να διαθέτουν επαγγελματική κατάρτιση διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους και τουλάχιστον τρία έτη επαγγελματικής πείρας. Αιτήσεις υποβάλλονται στον ιστότοπο http://jobs.eu-careers.eu έως και τις 31 Μαΐου 2016.

Κατανομή θέσεων σε 8 γλώσσες: 16 βοηθούς δανικής γλώσσας, 16 μαλτέζικης γλώσσας, 16 ιρλανδικής γλώσσας, 13 ολλανδικής γλώσσας, 13 κροατικής γλώσσας, 16 σλοβακικής γλώσσας, 12 ουγγρικής γλώσσας και 12 σλοβενικής γλώσσας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για μία μόνο γλώσσα (κατά τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εντύπου αίτησης), ενώ οι θέσεις εργασίας θα αφορούν κατ’ αρχάς την Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Λουξεμβούργο και το Συμβούλιο και την Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Οι βοηθοί του γλωσσικού κλάδου θα παρέχουν υποστήριξη σε μεταφραστές ή γλωσσομαθείς νομικούς στις εργασίες μετάφρασης ή αναθεώρησης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η ΕΕ εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι η νέα Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας δεν χρησιμοποίησε το συνταγματικό όνομα της χώρας

Αυστηρό μήνυμα και από την ΕΕ προς τη νέα πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας Η ΕΕ …