Στη Βουλή τα πλαστά πτυχία των Δημοσίων Υπαλλήλων

ptyxiaplasta

Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής παραπέμπει το θέμα των παράνομων τίτλων σπουδών το υπουργείο Παιδείας.

Από τις έρευνες που τώρα γίνονται έχει προκύψει ότι έχουν εντοπιστεί 1.516 τίτλοι σπουδών, οι οποίοι προέρχονται από τα σχολεία που έκλεισαν λόγω παρατυπιών.

Το υπουργείο Παιδείας ξεκαθαρίζει ότι είναι «μύθος» ότι 2.500 κάτοχοι αυτών των πτυχίων έχουν διοριστεί στο Δημόσιο και υπογραμμίζει ότι:

«Ουδέποτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ψεύδος και τερατώδες κατασκεύασμα ορισμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης και κύκλων της αντιπολίτευσης, που αντί να απολογούνται για τις παραλείψεις τους και την επί μια δεκαετία αδιαφορία τους, τολμούν να επιτίθενται στη σημερινή ηγεσία του ΥΠΠΕΘ ότι δήθεν καλύπτει και νομιμοποιεί τους κατά φαντασία 2.500 διορισμούς στο Δημόσιο.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα «θα τους ξεσκίσω»; Το ξαναλέω

Υπενθυμίζεται πως επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία με αφορμή …