Aιτήσεις συμμετοχής στα καλοκαιρινά Camp

CAMP
Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμπι, βόλεϊ και υπαίθριες δραστηριότητες, περιλαμβάνουν τα Καλοκαιρινά Camp, που θα μοιραστούν σε τρεις περιόδους τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, με τις αιτήσεις να γίνονται δεκτές, στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, που συνεχίσει και φέτος το πρόγραμμά του, για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, υπό την επίβλεψη γυμναστών και ειδικού προσωπικού .
Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν και υποβάλλονται στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος) από την 1η Ιουνίου και με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης για την 1η περίοδο, την Τετάρτη 15 Ιουνίου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2102756740 και 2102756742.
ΠΕΡΙΟΔΟΙ:
1η περίοδος: 20/6 έως 01/7
2η περίοδος: 04/7 έως 15/7
3η περίοδος: 18/7 έως 29/7
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαζί με την αίτηση, υποβάλλεται το σχετικό ιατρικό δελτίο του κάθε παιδιού. Έντυπα αιτήσεων και ιατρικού δελτίου, επί τόπου στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ ή στην ιστοσελίδα του Δήμου www.iraklio.gr.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,42%, πάνω από τις 1.420 μονάδες στο κλείσιμο

Πώς κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών σήμερα Σε ανοδική τροχιά για τρίτη συνεχή συνεδρίαση κινήθηκε η …