Εκλογική διαδικασία σήμερα στο Σωματείο Μετάλλου Πάτρας

KALPES344'

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα το απόγευμα, τα μέλη του Συνδικάτου Εργατουπαλλήλων Μετάλλου Πάτρας, για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Το σωματείο με ανακοίνωσή του ενημερώνει για την εκλογική διαδικασία:
«Συνάδελφοι, μετά από διαπίστωση μας, κατά την διενέργεια των εκλογών του Συνδικάτου ότι έχουν ψηφίσει όλοι οι συνάδελφοι, αποφασίσαμε την παράταση των εκλογών για την Τρίτη 31 Μάη και ώρες 17:00 έως 21:00 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας στον 2ο όροφο.
Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε όσους συνάδελφους δεν έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα να ψηφίσουν και να δώσουν δύναμη στο Συνδικάτο. Η επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις μας θέλει οργάνωση και συνδικάτα δυνατά, που να αποκαλύπτουν τον πραγματικό ένοχο της κατάστασης και να οργανώνουν την αντίσταση των εργαζομένων.
Δυστυχώς τα άσχημα δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Μπορούμε μέσα από το Συνδικάτο με την οργάνωση μας να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ - ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ !
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!
ΤΡΙΤΗ 31/05/2016 ΣΤΟ Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ στον 2ο όροφο
και ώρες 17:00 έως 21:00 Κολοκοτρώνη 20
Σας υπενθυμίζουμε ότι, οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το βιβλιάριο Υγείας του Ι.Κ.Α.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: Προϋπόθεση η πλήρης συμμόρφωση της χώρας για να κυρωθούν τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η …