Ανακοινώθηκαν 8.000 Απολύσεις!

apolysh

Δεν βρήκε όπως υπολόγιζε αγοραστή και την Πέμπτη ανακοίνωσε την τελική του απόφαση διακοπής της λειτουργίας του και απόλυσης 8.000 εργαζομένων, ο βρετανικός όμιλος πολυκαταστημάτων BHS, που είχε τεθεί υπό εκκαθάριση τον Απρίλιο από την ιδιοκτήτρια εταιρεία Retail Acquisitions.

Στην κοινή ανακοίνωσή της η εταιρεία συμβούλων Duff & Phelps και ο  ο δικαστικός διαχειριστής της επιχείρησης, γνωστοποιούν:

«Παρά τις σημαντικές προσπάθειες από τους διαχειριστές και τη διεύθυνση των BHS, δεν κατέστη δυνατόν να καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία για την πώληση της επιχείρησης. Μολονότι λάβαμε πολλές προσφορές, καμία συμφωνία δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί, λόγω των κεφαλαίων κίνησης που απαιτούνταν για να διασφαλιστεί το μέλλον της εταιρείας.»

Η εταιρεία διαθέτει 163 καταστήματα, τα οποία μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εκποιήσουν τα εμπορεύματά τους και θα κατεβάσουν οριστικά ρολά, αφήνοντας στο δρόμο 8.000 άτομα και 3.000 εξωτερικούς συνεργάτες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Τούρκοι λένε «ευχαριστώ» στον Ερντογάν για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

«Ο Θεός να έχει καλά τον πρόεδρό μας. Έκανε το ίδιο και με την Αγία …