Αισιόδοξος, Ψεύτης, Άσχετος, ή σε διατεταγμένη Υπηρεσία η αισιοδοξία του;

paidaki

Οι επαγγελματίες δεν διαθέτουν περιθώρια αισιοδοξίας, οι καταναλωτές δεν διαθέτουν χρήματα, οι εργαζόμενοι δεν έχουν ελπίδα καλυτέρευσης αι οι άνεργοι διακατέχονται από την απελπισία, αλλά βρέθηκε ο Έλληνας που τίποτα απ΄όλα αυτά δεν τον αγγίζουν, ζει σε μία χώρα με προοπτική και ελπίδα και βλέπει το ποτήρι που και ο ίδιος άδειασε ως μισογεμάτο!

Δεν τον ανησυχούν οι απολύσεις κατά χιλιάδες του τελευταίου μήνα από ξαφνικά λουκέτα μεγάλων επιχειρήσεων, δεν ασχολείται από την ανυπαρξία του Υπουργείου του απέναντι στους εργαζόμενους, αλλά εστιάζει την ύπαρξη του στην οικονομική ανάλυση της απέραντης αισιοδοξίας που δεν δικαιολογείται ούτε από την πραγματικότητα, ούτε φυσικά από τις γνώσεις του που δεν είναι οικονομικές…..

Αυτός είναι ο Υπουργός Ανεργίας(ε Εργασίας),  Γιώργος Κατρούγκαλος, που αναλύει με αφοσίωση τα αποτελέσματα του Eurogroup, με καθυστέρηση 10 ημερών, επιχειρώντας στο πλαίσιο μιας άσχετης με τις δηλώσεις του διεθνούς διάσκεψης για την «Παιδική ηλικία χωρίς σωματική τιμωρία», να μας πείσει για την δική του θέση ότι δηλαδή:

«Η απόφαση του Eurogroup ανοίγει μία νέα προοπτική για την οικονομία».

Παράλληλα εμφανίστηκε υπερασπιστής των εργασιακών δικαιωμάτων που ο ίδιος υπέγραψε την εξαφάνισή τους, λέγοντας:

«Να υπερασπίσουμε ακριβώς αυτό που θεωρούμε ότι είναι η καρδιά της Ευρώπης και η ταυτότητά της, οι κοινωνικές δηλαδή, κατακτήσεις, τα εργατικά δικαιώματα, και οι ελευθερίες.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …