300 ευρώ επίδομα(Δικαιούχοι)

epidomaaa-aa

Από 200 έως και 450 ευρώ θα κυμαίνεται ανά κατηγορία και εισοδηματικά κριτήρια, το Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, το οποίο θα καταβάλλεται από την 1η Ιουλίου, σε περίπου 40.000 οικογένειες 30 Δήμων της χώρας, που έχουν ενταχθεί στην αρχική πιλοτική του εφαρμογή.

Ξεκινά από 200 ευρώ για ένα άτομο και προσαυξάνεται κατά 100 ευρώ για κάθε ενήλικο και κατά 50 ευρώ για κάθε τέκνο της ίδιας οικογένειας.

Προυποθέσεις και ποσά ανά δικαιούχο:

  • Άγαμος: 200 ευρώ
  • Ζευγάρι χωρίς παιδιά 300 ευρώ
  • Ζευγάρι με ένα παιδί: 350 ευρώ
  • Ζευγάρι με δυο παιδιά: 400 ευρώ
  • Ζευγάρι με τρία παιδιά:450 ευρώ

Δήμοι πιλοτικής εφαρμογής:

Ζακύνθου , Βέροιας, Λέσβου, Καστοριάς, Ορεστιάδας, Γόρτυνας Ρεθύμνης, Καβάλας, Νέας Ιωνίας, Ασπροπύργου, Παύλου Μελά, Κιλκίς, Ελευσίνας, Φυλής, Καλαμάτας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκαιας-Αγ. Ιωάννου Ρέντη, Περάματος, Αιγιαλείας,Πύργου, Αρταίων, Ελασσόνας, Καλυμνίων Λέρου, Τρικκαίων, Κατερίνης Λαμιαίων, Σικυωνίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο - Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη

Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια, σε αυτούς που θωράκισαν την άμυνα …