Η λίστα των δήμων τηλεκατάρτισης στο Voucher Τουρισμού

voucher_oaed_aftodioikisi-620x320

Ανακοινώθηκαν οι ειδικότητες ανά Δήμο, στις οποίες υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η υλοποίηση του θεωρητικού μέρους των 80 ωρών με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, δηλαδή κατάρτισης από απόσταση μέσω διαδικτύου, του έργου με τίτλο: «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (voucher)» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».
Η υλοποίηση προγραμμάτων με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, γίνεται μόνο κατόπιν προηγούμενης εγγράφου αιτήσεως του παρόχου κατάρτισης και μετά από έγκριση των Συνδικαιούχων, σε εγκεκριμένη από τους Συνδικαιούχους πλατφόρμα τηλεκατάρτισης.
Στην ιστοσελίδα του Έργου http://insete-training.gr και συγκεκριμένα στη σελίδα Πάροχοι δίνεται η πληροφορία των εγκεκριμένων παρόχων που συμμετέχουν στην πρόσκληση:
  • Με το κόκκινο σύμβολο: καταδεικνύονται οι πάροχοι κατάρτισης που προσφέρουν Συμβατική κατάρτιση.
  • Με το μπλε σύμβολο: καταδεικνύονται οι πάροχοι κατάρτισης που προσφέρουν
  • Συμβατική κατάρτιση και Τηλεκατάρτιση.
Αναλυτικά:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη - Στάρμερ στο πλαίσιο της 4ης Συνόδουτης Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Στο πλαίσιο της Συνόδου, ο Πρωθυπουργός έλαβε μέρος στις συνεδριάσεις της ολομέλειας και σε συζήτηση …