Ειδικότητες-Θέσεις στην Κοινωφελή Εργασία στα hotspot(Πίνακας)

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-E35

Στην δημοσιότητα έδωσε την κατανομή των θέσεων και των ειδικοτήτων στο νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που αφορά ανέργους που επιθυμούν να εργαστούν στα hotspots καταγραφής των προσφύγων, παρουσιάζοντας την προκήρυξη.

Οι θέσεις και οι ειδικότητες:

koinofel8888

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:
  • Οι εργαζόμενοι ηλικίας έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).
  • Για εργασίες στις οποίες από τη φύση τους απαιτείται νυχτερινή εργασία, οι αποδοχές θα ανέρχονται στα 539,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 665,95) για τους εργαζόμενους μέχρι 25 ετών και στα 619 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 763,73) για τους εργαζόμενους άνω των 25 ετών, καθώς ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπεται η καταβολή νυχτερινής αμοιβής.
  • Όσοι αλλάξουν τόπο διαμονής, προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης, ύψους 200 ευρώ.
Τη δαπάνη για το συγκεκριμένο επίδομα, θα αναλάβει ο ΟΑΕΔ, με τους πρώτους υπολογισμούς να κάνουν λόγο για μια πρόσθετη επιβάρυνση ύψους περίπου 3 εκατ ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινοβουλευτική αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να προκαλέσει εσωτερικά ρήγματα στην κυβέρνηση και στη ΝΔ - Πρέσιγκ σε μεγάλο …