ÐÅÉÑÁÉÁÓ-ÓõãêÝíôñùóç êáôÜ ôçò ðþëçóçò ôïõ ÏËÐ óôçí Ðëáôåßá ÊáñáúóêÜêç êáé ðïñåßá óôï Õð. Íáõôéëßáò ,Ôñßôç 11 Ìáñôßïõ 2014. (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Κρίσιμη συνάντηση για τις απεργίες των Λιμενεργατών

 11 Ìáñôßïõ 2014. ( width=

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδικάτων των εργαζομένων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης (ΟΜΥΛΕ και Ένωση Λιμενεργατών) που συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις για 15η ημέρα, με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και αποχή από την εργασία τα Σαββατοκύριακα, θα έχει στη 13:30, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρος Δρίτσας.

Ο υπουργός απέστειλε και επιστολή προς τους εκπροσώπους των συνδικάτων στους οποίους έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα των εργασιακών τους σχέσεων, ο οποίος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι η κυβέρνηση παίρνει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και αποφάσεις για τους εργαζόμενους, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση και από τους εργαζομένους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Συνεχίζεται η ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων φορολογίας μεταβίβασης περιουσίας και κατοχής ακινήτων στο ΚΕΦΟΚ Αττικής

Από σήμεεα μεταφέρονται στο ΚΕΦΟΚ Αττικής οι παραπάνω αρμοδιότητες των ΔΟΥ Α' Αθηνών, Δ' Αθηνών, …