Παραλίγο τραγωδία στη Χαλκίδα(ΦΩΤΟ)

590_c595a7ec26dfd5f58bc7998156056b60

Όσο και να το κοιτάνε δεν μπορούν να καταλάβουν το πως συνέβη και αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, σκαρφάλωσε σε μαντρότοιχο και μπήκε σε σπίτι, το οποίο δεν ήταν του οδηγού, αλλά άλλου ιδιοκτήτη που κατατρόμαξε, από το πόσο δυνατά κουνήθηκε το σπίτι του και τον θόρυβο που έγινε.

Και ήταν και τυχεροί οι ένοικοι που εκείνη την στιγμή δεν ήσαν έξω αλλά μέσα, γιατί αλλιώς το σίγουρο είναι ότι θα υπήρχαν τουλάχιστον τραυματίες.

Που να ήξεραν, ότι έξω από το σπίτι τους είχαν πιάσει το τιμόνι δύο γυναίκες της πόλης τους, ο συνδυασμός της απόλυτης καταστροφής.

Συγκρούστηκαν τα οχήματά τους, στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα το πρωί στη Χαλκίδα, όταν δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν  στο κέντρο της Χαλκίδας και το ένα ανεξέλεγκτο, προκάλεσε την καταστροφή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το νέο «στοίχημα» της χρηματιστηριακής αγοράς

Από τις αρχές του έτους η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά κερδίζει 14,24% και βρίσκεται στην τέταρτη …