Το VIDEO ντοκουμέντο του μακελειού στο Ορλάντο της Φλόριντας(VIDEO&ΦΩΤΟ)

orlanto

24 φορές σε 9 μόλις δευτερόλεπτα, πυροβόλησε ο 29χρονος Όμαρ Ματίν, κατά των θαμώνων του κατάμεστου γκέι νάιτκλαμπ στο Ορλάντο της Φλόριντας, σκοτώνοντας 50 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 53, σκορπώντας το πένθος και τον πανικό, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο ντοκουμέντο, από τα όσα διαδραματίστηκαν, το οποίο τράβηξε,  άντρας έξω από το κτίριο και στο οποίο ακούγονται ουρλιαχτά του πλήθους.

Ο 29χρονος Όμαρ Ματίν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εργαζόταν για τη G4S και οπλοφορούσε στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του. Ήταν κάτοικος Φλόριντας και αμερικανός υπήκοος, γόνος μεταναστών από το Αφγανιστάν. Βρήκε το θάνατο από τα αστυνομικά πυρά.

Στοιχεία για τον μακελάρη του Ορλάντο


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Καμία συνεργασία με την ακροδεξιά στο ευρωκοινοβούλιο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων πως: "Δεν είμαστε πολιτικά ουδέτεροι, οι πράξεις μα …