24 ώρες για τις αιτήσεις των αγροτικών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ

opekepeplhromes-

Την Τετάρτη πέφτουν οι τίτλοι τέλους της υποβολής των αιτήσεων Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Επιδοτήσεων (ΟΣΔΕ) του ΟΠΕΚΕΠΕ, που αφορά σε 700.000 αγρότες.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ με ανακοίνωσή του καλεί τους ενδιαφερόμενους να προλάβουν την προθεσμία, αν και ήδη έχει ζητηθεί παράταση, για την οποία μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δώσει θετική απάντηση.

Οπότε κρατάμε την ακόλουθη επίσημη απάντησή του:

«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί τους δικαιούχους να υποβάλλουν εμπρόθεσμα την σχετική αίτηση διαφορετικά θα υπάρχει ποινή που ισοδυναμεί με 3% επί των αιτήσεων δικαιωμάτων επιδότησης, για κάθε ημέρα εκπρόθεσμης υποβολής της αίτησης. Παράλληλα ίδια είναι η καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης και συνεπώς υποβολής των αιτήσεων μεταβίβασης. Οι αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι αιτήσεις μεταβίβασης υποβάλλονται υποχρεωτικά στην εφαρμογή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Καταχώρηση Εκτύπωση του υποδείγματος Υπογραφή από τους συμβαλλομένους Θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής για κάθε συμβαλλόμενο χωριστά από αρμόδια αρχή
  • Επισύναψη ηλεκτρονικού αρχείου των απαιτούμενων δικαιολογητικών Οριστικοποίηση, που ενέχει τη θέση της υποβολής της αίτησης μεταβίβασης
  • Εκτύπωση της αίτησης μεταβίβασης και του διαβιβαστικού με τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία εισερχομένου ελέγχου στον ΟΠΕΚΕΠΕ.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος - Κεραμέως: Πώς θα την στείλετε με τρία απλά βήματα

«Δείτε πώς θα στείλετε την ψήφο σας με τρία απλά βήματα» αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών …