Ανάρτηση βαθμολογιών των Πανελληνίων την Παρασκευή

panellhnies

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενώ 24 ώρες πριν το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τη εγκύκλιο:

"Όλα τα Λύκεια θα παραλάβουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες το πρωί της Παρασκευής, ώστε οι βαθμοί να αναρτηθούν μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε όλα τα σχολεία καθώς και στον ειδικό ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητήσουν τις βαθμολογίες και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας με τον οκταψήφιο αριθμό τους.

Επίσης, το υπουργείο δημιούργησε ειδική εφαρμογή υπολογισμού των μορίων.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Mετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών θα ξεκινήσει η κατάθεση των μηχανογραφικών, ενώ οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 22 Αυγούστου."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης -Ερντογάν: Καλύτερα να μιλάμε παρά να είμαστε με το δάκτυλο στην σκανδάλη

Αναφερόμενος στην μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί την χαρακτήρισε ως προκλητική ενέργεια και …