Ετεροχρονισμένο «χαράτσι» για ιδιοκτήτες ακινήτων, μέσω κτηματολογίου!

ktimatologi-696x365

Κεραμίδα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων από το Κτηματολόγιο, το οποίο τους καλεί τώρα, εκτός των υπολοίπων φόρων, να καταβάλλουν ένα ακόμη χαράτσι και μάλιστα με μορφή ετεροχρονισμένη, το οποίο ονομάζεται "πάγιο τέλος κτηματογράφησης" και δεν το πλήρωσαν με την δήλωση της περιουσίας τους στα πρώτα προγράμματα κατάρτισης του Κτηματολογίου τις χρονιές 1977-1999!

Κατά την "Κτηματολόγιο ΑΕ":

"Μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά, στους εν λόγω ιδιοκτήτες, τα «ραβασάκια» για την πληρωμή των τελών κτηματογράφησης 35 και 20 ευρώ ανά ιδιοκτησία που δήλωσαν στο πρώτο πρόγραμμα. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να παραλάβουν τα ειδοποιητήρια από την ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ, με τους κωδικούς του TAXIS που διαθέτουν για τον προσωπικό τους λογαριασμό στην εφορία, για να πληρώσουν το τέλος κτηματογράφησης στις τράπεζες που συνεργάζονται με την ΕΚΧΑ."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …