Άραγε ποιος κοροιδεύει ποιον και για πόσο;

koroidia

Θέλει η κυβέρνηση να μας βάλει ήρεμα στο παιχνίδι ώστε όταν θα ανακοινωθούν να τα αντιμετωπίσουμε με το μαλακό, ή είναι τόσο άσχετη με το ζήτημα και απλώς και αυτή ενημερώνεται όπως οι κοινοί θνητοί μέσω τυχαίων δηλώσεων, αλλά εμμένει τάχα στις κόκκινες γραμμές της, τις οποίες όλες μέχρι τώρα έχει καταπατήσει;

Αυτό το κρίσιμο ερώτημα δεν γίνεται να απαντηθεί πριν την ολοκλήρωση της 2ης  αξιολόγησης που αφορά στα εργασιακά, αφού  αυτό το θέμα ενίσχυσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο…..Μιας και ζητά έμμεσα-άμεσα, νέα μέτρα στην αγορά εργασίας, δια του  εκπρόσωπου Τύπου του Τζέρι Ράις, ο οποίος αναφερόμενος στην ποσοτικοποίηση των μέτρων που απεφάσισε η Ε.Ε. για το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας, ουσιαστικά προιδέασε τους  Έλληνες εργαζόμενους για την επίθεση που θα δεχτούν, προαναγγέλλοντας τη λήψη πρόσθετων μέτρων στην αγορά εργασίας.

Φυσικά παρέπεμψε στο άνοιγμα της συζήτησης μέσω της 2ης αξιολόγησης το Φθινόπωρο, λέγοντας:

«Η διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο πρόσθετα μέτρα απαιτούνται, τα οποία, όμως, θα εξειδικευθούν στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης και πρέπει να είναι εναρμονισμένα με τη διεθνή πρακτική (ότι αυτό μπορεί να σημαίνει). Τα μέτρα αυτά είναι αναγκαίο να διασφαλίζουν τα όποια οφέλη έχουν, μέχρι στιγμής, προκύψει στο μέτωπο της ανταγωνιστικότητας.»

Άραγε ποιος κοροιδεύει ποιον και για πόσο;

  • Οι ξένοι την Ελληνική κυβέρνηση;
  • Ή η Ελληνική κυβέρνηση το λαό της;

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: Ερευα και για 1.000 περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων

Υπογράμμισε ότι όλες οι περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που εντοπίσθηκαν από τις διωκτικές …