10 οι προκηρυχθείσες προσλήψεις

job-.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δέκα (10) ατόμων, τριών (3) ΥΕ16 Δασοφυλάκων και επτά (7) ΥΕ Δασεργατών ( με γνώση χειρισμού χορτοκοπτικών η κλαδευτικών βενζινοκίνητων μηχανημάτων ) διάρκειας έως τρείς μήνες για την κάλυψη επειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών για την προστασία του δασοκτήματος για το έτος 2016 του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτηση στην ακόλουθη διεύθυνση : Κομνηνών 76, Τ.Κ. 57013 στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

  • Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δύο (2)εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από τις 17 Ιουνίου 2016 έως και τις 21 Ιουνίου 2016.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ωραιοκάστρου στην οποία εδρεύει η υπηρεσία, συντασσομένου κατά το άρθρο 21 παράγραφος 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικού ανάρτησης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Η Αλβανία καταπατά την αξία του Κράτους Δικαίου

Ο κος Μητσοτάκης παράλληλα τόνισε πως η ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων εξαρτάται από την τήρηση …