Άκαρπη η συνάντηση για το «Αthens Ledra»(ΝΕΟ)

athens-ledra-735x400

Νεότερη Ενημέρωση 18.08

Μηδενικό το αποτέλεσμα στην  τριμερή συνάντηση του Υπουργείου Εργασίας, των εργοδοτών και των εργαζομένων του «Athens Ledra», αφού το μόνο που κατάφεραν οι εργαζόμενοι είναι να ενημερωθούν και επίσημα ότι ο πλειστηριασμός της ξενοδοχειακής μονάδας θα διενεργηθεί στις 13 Ιουλίου που το γνώριζαν ήδη και  ότι θα άμεση κατάθεση 12μηνου επιδόματος επίσχεσης της τάξης των 350-400 ευρώ μηνιαίως, που αποτελεί μία ακόμα δέσμευση του γενικού γραμματέα  του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.

Αρχική Ενημέρωση 08. 59

Να συνεχίσουν και ακόμα πιο έντονα και δυναμικά τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις τους αποφάσισαν στην Γενική τους Συνέλευση οι εργαζόμενοι του «Αthens Ledra», που διανύουν περίοδο ανεργίας αιφνιδιαστικά από την πρώτη του τρέχοντος μήνα, καταγγέλλοντας τους κυβερνώντες, ότι «έχουν αθετήσει τις υποσχέσεις τους αναφορικά τόσο στην χορήγηση του έκτακτου βοηθήματος των 1.000 ευρώ, όσο και στην χορήγηση επιδόματος επίσχεσης από τον ΟΑΕΔ».

Μεταξύ άλλων αποφάσισαν:

  • Συγκέντρωση στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου και πορεία έως την Ακρόπολη, την προσεχή Τρίτη 22 Ιουνίου
  • Ενημέρωση των πολιτών και των τουριστών για το πρόβλημα που βιώνουν

Παράλληλα, σήμερα και υπό την αναμονή της τριμερούς συνάντησης στο υπουργείο Εργασίας, που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι, εκπρόσωποι του σωματείου θα μεταβούν στην Κύπρο, για έκτακτη συνάντησή τους με τον πρώην ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Ευθύβουλο Παρασκευαϊδη.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 0,86%, κέρδη 14,27% από τις αρχές του έτους

Την ίδια ώρα σε τροχιά ισχυρής κερδοφορίας κινήθηκαν οι τράπεζες στο πρώτο τρίμηνο του 2024, …