Πίστωση κάρτας σίτισης και ενοικίου(Ημερομηνία)

euro-647x429

Την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουνίου, εάν επαληθευτεί η δέσμευση και ανακοίνωση του το υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα πραγματοποιηθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, η πίστωση με το ποσό της κάρτας σίτισης, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος που είχαν όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα και των αριθμό των ανήλικων παιδιών που έχουν στην ευθύνη τους....

Η επιδότηση σίτισης, καταβάλλεται μέσω πίστωσης των Καρτών Αλληλεγγύης, που έχουν προμηθευτεί οι περίπου 140.000 δικαιούχοι.

Θέμα ημερών είναι από την άλλη πλευρά και η καταβολή του επιδόματος ενοικίου, που χορηγείται απευθείας στους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων κτιρίων, από άπορους ενοικιαστές που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για ψηφιακό σχολείο: Η τεχνολογία βοηθάει το σχολείο επικουρικά

«Τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο, ιστορικοί ναοί, δεν μπορούν να μετατρέπονται σε τζαμιά»,τόνισε …