Θέσεις μερικής απασχόλησης

job359c824f8b1984baf2becdc9cc341606_XL

Ταμίες μερικής απασχόλησης, με άμεση πρόσληψη, για το τμήμα του Ταμείου, την οργάνωση σε καθημερινή βάση το χώρο του ταμείου, την διαχείριση των ταμειακών συναλλαγές των πελατών, ζητά για το κατάστημα του Αμαρουσίου, Όμιλος Media Saturn.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επιθυμητές σπουδές πέραν του Λυκείου (κατά προτίμηση σε οικονομική κατεύθυνση)
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Καλή γνώση Αγγλικών

Η εταιρεία παρέχει:

Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, για το πρόγραμμα εκπαίδευσης καθώς και για τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για τη ανάπτυξη των ανθρώπων της. Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους στην αγορά εργασίας γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για ψηφιακό σχολείο: Η τεχνολογία βοηθάει το σχολείο επικουρικά

«Τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο, ιστορικοί ναοί, δεν μπορούν να μετατρέπονται σε τζαμιά»,τόνισε …