2ος εργαζόμενος νεκρός εν ώρα εργασίας-Τραγωδία(VIDEO&ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

fotiapy

Νεότερη Ενημέρωση  21 Ιούν 2016 @ 09:17

Και δεύτερος εργαζόμενος στη μάχη του να σώσει ανθρώπινες ζωές έχασε την δική του μέσα στις φλόγες, όταν ανετράπη το βυτιοφόρο στην μεγάλη και ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, στον Άγιο Θεόδωρο Κύπρου. Πρόκειται για 44χρονο δασοπυροσβέστη που εξέπνευσε από τα πολλαπλά χτυπήματα, ενώ έχασε τη ζωή του και ένας 49χρονος συνάδελφός του.

Η πυρκαγιά, η χειρότερη στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχει μέχρι στιγμής αποτεφρώσει περίπου 15 τετραγωνικά χιλιόμετρα πευκοδάσους, προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή.

Αρχική Ενημέρωση  20 Ιούν 2016 @ 23:25

Ένας δασοπυροσβέστης, 49 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από ανατροπή βυτιοφόρου του Τμήματος Δασών στον Άγιο Θεόδωρο, το οποίο επιχειρούσε για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο άτυχος πυροσβέστης τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για άλλους δύο σοβαρά τραυματίες μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου, με τον έναν εκ των δύο να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα: Η ατζέντα, τα «αγκάθια» και οι στόχοι της Αθήνας

Το μήνυμα που έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον Τούρκο πρόεδρο ενόψει της μεταξύ τους συνάντησης …