Ποιοι θα λάβουν μηνιαίο επίδομα 400 ευρώ

xrimata_534_355

Προς έγκριση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, βρίσκεται η απόφαση της αναδρομικής  χορήγησης επιδόματος ύψους 400 ευρώ μηνιαίως, σε  αγροτικούς γιατρούς που θα δηλώσουν απομακρυσμένες περιοχές, ώστε να στελεχώσουν αγροτικά ιατρεία και ακριτικές και άγονες περιοχές της χώρας.

Το επίδομα των 400 ευρώ θα ενσωματώνεται στον μισθό των αγροτικών ιατρών και θα είναι ανεξάρτητο από άλλα κίνητρα που μπορεί να παρέχονται.

Το επίδομα αποσκοπεί  στο να αποτελέσει ένα κίνητρο, υπέρ των περιοχών, που ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν ιατρικό προσωπικό.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Ασπιώτης

Πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν απομείνει πέντε βουλευτές Ανεξαρτητοποιήθηκε την Τρίτη μέχρι πρότινος βουλευτής των Σπαρτιατών, Γιώργος …