Οι κινητοποιήσεις σε ΟΣΕ-Προαστιακό

osetreno

Μεταξύ 05.00-08.00, 13.00-16.00 και 21.00-00.00 την Τρίτη 28, την Τετάρτη 29, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, αλλά και την Τρίτη 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι νέες επαναλαμβανόμενες τρίωρες στάσεις, ενάντια στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από τους  εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο και στον προαστιακό.
Αυτό σηματοδοτεί αλλαγές και ακυρώσεις δρομολογίων και στην Πάτρα, ενώ την Τετάρτη 6 Ιουλίου, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του προαστιακού, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ανήμερα της υποβολής των δεσμευτικών προσφορών για τις δύο εταιρείες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Μαΐου 2024 για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα …