Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις δομές τις EETAA

paidikos-stathmos_0
Nα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 4 Ιουλίου καλεί η EETAA τους παιδικούς σταθμούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών μέσω ΕΣΠΑ (Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016 - 2017).
Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα για την φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ, προκειμένου να καταρτίσει ενδεικτικό και μη εξαντλητικό κατάλογο φορέων / δομών, προς ενημέρωση των κατόχων/ωφελουμένων «Αξίας Τοποθέτησης» (Voucher) της παραπάνω δράσης, ανακοινώνει - προσκαλεί:
  • Τους βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς • τους βρεφονηπιακούς (παθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας
  • τους Παιδικούς Σταθμούς
  • τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)
  • τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. - Μ.Ε.Α.)
Να δηλώσουν μέχρι και 1 Ιουλίου 2016 και ώρα 14.00 εφόσον το επιθυμούν, την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας και φιλοξενίας σε βρέφη, νήπια, παιδιά και άτομα ΜΕΑ των κατόχων/ωφελουμένων «Αξίας Τοποθέτησης» (Voucher).
Οι Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στις ανωτέρω διευθύνσεις της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και η παραλαβή τους πρέπει να γίνει το αργότερο έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων των Φορέων, σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει να αναγράφονται:
  • Στοιχεία Αιτούντος: Επωνυμία Φορέα.
  • Αίτηση για τη Δράση «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» της περιόδου 2016 - 2017. 3. Ο αποδέκτης: Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. (Γραφείο Αθήνας ή Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας ή Γραφείο Θεσσαλίας.
Σε περίπτωση Φορέων/Δομών, που συμμετείχαν στον προηγούμενο ετήσιο κύκλο του Προγράμματος (σχολικό έτος 2015-2016), η Υπεύθυνη Δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου του Φορέα/Δομής μπορεί να αποσταλεί και ηλεκτρονικά στο email του αρμόδιου στελέχους της ΕΕΤΑΑ με τον οποίον έχουν επικοινωνία για τον κύκλο του προγράμματος 2015-2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ιταλία: Ξεπαγώνει τη βοήθεια προς την UNRWA

Ανακοινώθηκε στη συνάντηση του Ιταλού ΥΠΕΞ με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Μουστάφα. Να μην αποκόψει το …