1 άτομο με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου

jobbb00-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-01021

Προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με επιστημονικό προσωπικό, στο οποίο θα ανατεθεί η παραγωγή παραδοτέων που προβλέπονται στη σχετική απόφαση έγκρισης χρηματοδότησης ή και μέρος ή σύνολο ενδιάμεσων παραδοτέων που θα προηγούνται των τελικών παραδοτέων κατά τη διάρκεια υλοποίησης της Πρότασης, ανακοινώνει ότι δέχεται η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την υποστήριξη υλοποίησης της πρότασης με τίτλο «INNOVATIVE ECO FRIENDLY TRAPS FOR THE CONTROL OF PINE LEPIDOPTERA IN URBAN AND RECREATIONAL PLACES, “LIFE PISA”, LIFE13 ENV/ES/000504», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE.

Απαιτούμενα Προσόντα:
- Πτυχίο Γεωπονίας
- Κάτοχος διδακτορικού στη φυτοπροστασία
- Άριστη Γνώση αγγλικής γλώσσας, όπως αποδεικνύεται με βάση το άρθρο 1 π.δ 146/2007
- Ερευνητική εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα (τουλάχιστον 2 χρόνια)
- Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά (τουλάχιστον 10)
- Ερευνητική εμπειρία σχετικά με την κάμπια του πεύκου

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από 10:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. στα τηλέφωνα 24210.06413 και 24210.06436

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αρχηγικός «συνωστισμός» στη Βόρεια Ελλάδα

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή με τα κόμματα από τα δεξιά …