Θέση Εργασίας

jobb101097

Ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο (κατά τα άρθρα 681 και τα επόμενα του Αστικού Κώδικα και κατά του αρθρ. 6 του Ν.2527/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Σποροπαραγωγή εκ μέρους του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ επιλεγμένων ανθοφόρων φυτικών ειδών από ελληνικούς βιότυπους, στα πλαίσια του προγράμματος Operation Pollinator της Syngenta», με φορέα χρηματοδότησης: την εταιρία SYNGENTA HELLAS ΑΕΒΕ, εκδηλώνει το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ σύμφωνα με την αρ. 2024/22-06-2016 ΑΔΑ:6ΖΞΛΟΞ3Μ-ΖΕΖ Απόφαση έγκρισης της Προϊσταμένης του ΙΓΒ&ΦΠ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Πτυχιούχος Γεωτεχνικών επιστημών -ΓΕΩΠΟΝΟΣ (ΠΕ) κατεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής με εξειδίκευση στη Γενετική Βελτίωση Φυτών και εμπειρία σε προγράμματα σποροπαραγωγής, αξιολόγησης γενοτύπων και βελτίωσης φυτικών ειδών ελληνικών βιοτύπων.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ
Το αντικείμενο του έργου της σύμβασης είναι η σποροπαραγωγή και αξιολόγηση γενοτύπων με σύγχρονες τεχνολογίες για την ενίσχυση υπηρεσιών οικοσυστημάτων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …