Ξυλοδαρμός εργαζόμενης από τον εργοδότη της!

xylodarmos-620x412

Στο νοσοκομείο καταγγέλλει ότι κατέληξε ένα κορίτσι μόλις 24 ετών το οποίο είχε την ατυχία να εργαστεί σε ένα εργοδότη που δεν τήρησε ούτε εάν γράμμα από τον εργασιακό κώδικα και όμως η επιχείρησή του ήταν σε πλήρη λειτουργία χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας από τον πατέρα της, η κόρη του εργάστηκε σε καφετέρια στην οδό Αβάντων.

Ανασφάλιστη και απλήρωτη για καιρό, αλλά στην εργασία της ήταν τυπική και συνεχώς ρωτούσε λαμβάνοντας αόριστες απαντήσεις για το πότε τουλάχιστον θα πληρωθεί.

Μη αντέχοντας όμως άλλο την κοροιδία το κορίτσι κινήθηκε με βάση το νόμο και προσέφυγε στην Επιθεώρηση εργασίας ζητώντας την παρέμβαση των αρμοδίων για την διεκπεραίωση της υπόθεσης της και την καταβολή των 1000 ευρώ των μισθών της.

Αυτό έκανε «τούρκο» τον επιχειρηματία, ο οποίος όταν η 24χρονη  προσήλθε στο κατάστημά του, για να του ζητήσει και επίσημα την απόλυσή της, βρέθηκε μπροστά σε έναν μαινόμενο ταύρο ο οποίος έχοντας την στήριξη της «φίλης του» την ξυλοκόπησαν από κοινού, με το κορίτσι να δίνει μάχη να γλιτώσει από τα χέρια τους, αφού οι μπουνιές και τα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα της έπεφταν βροχή και από τους δύο!!!

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να βεβαιώνουν τον ξυλοδαρμό της.

Αμέσως ο πατέρας της προσέφυγε στην Εισαγγελία και στο αστυνομικό τμήμα, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών που ξυλοκόπησαν το παιδί του……

Και δυστυχώς αυτό το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, αφού με την καταπάτηση κάθε έννοιας εργατικής νομοθεσίας  αυξάνονται δραματικά οι λεγόμενοι «εργοδότες», που ντροπιάζουν το είδος και εκμεταλλεύονται ή ξυλοκοπούν….


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τελικός Euroleague Final Four 2024. Ώρα, κανάλι τηλεόρασης

Ο τελικός Euroleague Final Four 2024 (Basket) θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στη …