6,5% προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ (Πίνακας)

DIMOSKOPISI

Πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου (με αναγωγή), η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 30%, έναντι 23,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 6,5%, Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ με 5,5%, Ένωση Κεντρώων με 3%, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Λαϊκή Ενότητα και Πλεύση Ελευθερίας με 2,5%.

Δημοσκόπηση: Η ΝΔ προηγείται με διαφορά 6,5%

Στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, πρώτος έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 29% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι η απάντηση «Κανένας από του δύο» έλαβε ποσοστό 44%.

Στο μεταξύ, στην ερώτηση πώς αξιολογείται το Brexit για την Ελλάδα ποσοστό 41% απάντησε αρνητικά και ένα 20% το εκτίμησε ως μια θετική εξέλιξη.

Ουδέτερη η επίδραση απάντησε το 25%.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …