Κινητοποιούνται κατά των τραπεζών οι ασφαλιστικοί μεσολαβητές

bank1000005

Να προχωρήσει αμέσως η Τράπεζα της Ελλάδας, στη δημιουργία μητρώου-κατάστημα αυτών που πωλούν ασφαλιστικά προϊόντα μέσω των τραπεζών, ζητούν οι ασφαλιστικοί μεσολαβητές, καταγγέλλοντας  αθέμιτες, εκβιαστικές και επιθετικές πρακτικές εναντίον ασφαλισμένων και καταναλωτών!!!

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν  εκπρόσωποι των  ασφαλιστικών μεσολαβητών, που είναι και μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, γνωστοποίησαν ότι ξεκινούν κινητοποιήσεις με την πρώτη να πραγματοποιείται την Τετάρτη 29 του μηνός, όπου στις 10 το πρωί θα συγκεντρωθούν έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην πλατεία Αριστοτέλους και θα μοιράσουν φυλλάδια στους διερχόμενους, ενώ 2 ώρες αργότερα, θα μετακινηθούν  στο υποκατάστημα της EFG Eurobank στην οδό Τσιμισκή, για ανάλογη κινητοποίηση.

«Δεν θα μείνουμε άπραγοι στον επιχειρούμενο αφανισμό του κλάδου, που ήδη κλονίζεται μέσω της οικονομικής κρίσης. Οι τράπεζες δεν είναι ασφαλιστές. Το μεσημέρι κλείνουν το μαγαζάκι τους και φεύγουν, αφήνοντας έτσι εκτεθειμένους τους ασφαλιζόμενους. Ίσως πολλοί από εμάς τους επαγγελματίες δεν θα υπήρχαμε, εάν δεν είχαμε τους ασφαλιστές μας, που βρίσκονται 24 ώρες της ημέρα δίπλα μας και επί ποδός. Δεν καταγγέλλεται η ασφαλιστική υπηρεσία που προσφέρει η όποια τράπεζα, αλλά η πρακτική που ακολουθεί, ενώ εξετάζεται σοβαρά το κατά πόσο νόμιμα το κάνει», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, ξεκαθαρίζοντας πως οι κινητοποιήσεις τους θα κορυφωθούν  στην Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μισθολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας δημοσίων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα

Άρθρο του Δικηγορικού Γραφείου ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΤΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΦΟΠΟΥΛΟΣ   «Οι δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι …