Πες μου τι δουλειά κάνεις…να μάθεις το επάγγελμα του μελλοντικού συντρόφου σου

weddingjob708

Η δουλειά σου μπορεί να προβλέψει και τι δουλειά θα κάνει το άλλο σου μισό, σύμφωνα με έρευνα του πρακτορείου Bloomberg. Η Υπηρεσία Απογραφής της ΗΠΑ σύλλεξε τα δεδομένα 3,5 εκατομμυρίων νοικοκυριών των ΗΠΑ, και το πρακτορείο αντιστοίχησε τα επαγγέλματα των ζευγαριών για να διαπιστώσει, αν υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Η έρευνα κατέληξε πως άνθρωποι με ένα συγκεκριμένο επάγγελμα έλκονται με άτομα από τον ίδιο ή παρόμοιο κλάδο.

Αυτοί είναι οι πιο πιθανοί συνδυασμοί, με βάση τα στοιχεία, όπως τα ανάρτησε το iefimerida.gr.

Εκπαιδευτικοί
Οι εκπαιδευτικοί ελκύονται συνήθως από  άτομα με το ίδιο επάγγελμα.

Χρηματοοικονομικοί αναλυτές
Οι γυναίκες αναλύτριες βρίσκουν την αγάπη στους άνδρες που είναι έμποροι λιανικής, ενώ οι άνδρες αναλυτές στις εκπαιδευτικούς και στις αναλύτριες ερευνητικών επιχειρήσεων.

Αεροσυνοδοί
Οι γυναίκες αεροσυνοδοί έχουν μία προτίμηση στους μάνατζερ (γενικά), ενώ οι άνδρες ερωτεύονται τις δασκάλες.

Σεφ
Η γυναίκα σεφ παντρεύεται συνήθως έναν άντρα που κάνει το ίδιο επάγγελμα με εκείνη, ή είναι βοηθός προσωπικού. Οι άνδρες σεφ παντρεύονται είτε σερβιτόρες είτε μαγείρισσες.

Γεωργοί-Κτηνοτρόφοι
Το πιο συνηθισμένο είναι και τα δύο φύλλα να γνωρίσουν άτομα από το ίδιο επάγγελμα. Ωστόσο, οι γυναίκες έχουν και μία κλήση προς όσους ασχολούνται και με την τεχνολογία.

Γιατροί, χειρουργοί
Λόγω των πολλών κλάδων του επαγγέλματος, είναι πιθανότερο να γνωριστούν και να παντρευτούν και τα δύο φύλα, μέσα στο... νοσοκομείο.

Σερβιτόροι
Οι γυναίκες προτιμούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με έναν μάγειρα, ενώ οι άνδρες σερβιτόροι διαλέγουν τις καθαρίστριες.

Ηθοποιοί
Μία ηθοποιός θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας σχεδιάστριας ή ηθοποιού και ένας άνδρας θα πει ναι στην φωτογράφο, την παρουσιάστρια και την γυναίκα δημοσιογράφο.

Δικηγόροι και δικαστές
Και σε αυτό τον κλάδο τα δύο φύλλα που θα παντρευτούν θα κάνουν αυτό το επάγγελμα.

Σύμβουλοι επιχειρήσεων
Ένας σύμβουλος μίας επιχείρησης ενώνεται συνήθως με τα δεσμά του γάμου με μία καθηγήτρια, ενώ μία σύμβουλος θα επιλέξει έναν άνδρα με το ίδιο επάγγελμα.

Οδηγοί
Οι άνδρες οδηγοί προτιμούν μία γυναίκα που θα δουλεύει ως γραμματέας ή σύμβουλος επιχειρήσεων και μία γυναίκα έναν άνδρα που θα είναι είτε οδηγός είτε μάνατζερ.

Αστυνομικοί
Η γυναίκα αστυνομικός είναι συνηθισμένο να παντρεύεται έναν αστυνομικό και ο άνδρας μία καθηγήτρια ή δασκάλα.

Προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών
Οι γυναίκες καταλήγουν να κάνουν σχέση με έναν οδηγό ή υπεύθυνο επιχείρησης και οι άνδρες με μία γυναίκα από το προσωπικό στο οποίο δουλεύουν.

Καλλιτέχνες
Τα πνεύματα συναντιούνται και για τα δύο φύλα σε αυτό το επάγγελμα. Οι άνδρες καλλιτέχνες, ωστόσο, μπορεί να ερωτευτούν μία καθηγήτρια ή μία σύμβουλο επιχείρησης.

Πολιτικοί μηχανικοί
Οι γυναίκες βρίσκουν την ευτυχία σε έναν κομμωτή ή κοσμηματολόγο, ενώ οι άνδρες σε μία πολιτικό μηχανικό ή δασκάλα.

Στελέχη πληροφορικής
Οι γυναίκες ταιριάζουν περισσότερο με όσους είναι διαχειριστές δεδομένων, ενώ οι άνδρες σμίγουν με δασκάλες μέσης εκπαίδευσης ή όσες είναι υπεύθυνες στο παραγωγικό τμήμα μίας εταιρίας.

Ψυχολόγοι
Άνδρες και γυναίκες προτιμούν το άλλο τους μισό να είναι και ο ψυχολόγος τους.

Μουσικοί, τραγουδιστές
Άνδρες και γυναίκες προτιμούν άτομα με το ίδιο επάγγελμα, είτε όποιον-α ασχολείται με τον αθλητισμό ή είναι τεχνικός.

Πιλότοι, μηχανικοί αεροσκαφών
Οι γυναίκες κάνουν σχέσεις με γιατρούς και νοσηλευτές και οι άνδρες με καθηγήτριες ή νοικοκυρές.

Χορευτές, χορογράφοι
Οι χορεύτριες είναι πιο πιθανόν να παντρευτούν κάποιον δικηγόρο ή δικαστή και οι χορευτές όσες εργάζονται ως γραμματείς ή υπεύθυνες προσωπικού.

Οικοδόμοι
Οι οικοδόμοι συνήθως σμίγουν με τις γυναίκες που δουλεύουν ως καθαρίστριες ή ως σερβιτόρες.

'Ανεργοι
Οι γυναίκες χωρίς δουλειά παντρεύονται οδηγούς φορτηγών ή νοσηλευτές. Ενώ οι άνδρες καταλήγουν με γυναίκες που δεν έχουν και αυτές δουλειά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλβανικά ΜΜΕ: Ο Ράνα φέρνει πούλμαν για να γεμίσει το Γαλάτσι

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 6.000 άτομα στο θέατρο του Γαλατσίου Φιέστα στην Ελλάδα …