Σύμβαση Μίσθωσης Έργου για 4 θέσεις

εργασια

Σύμφωνα με την με αρ. 724/Θ.20ο/22.06.2016 Πράξη της Επιτροπής Διαχείρισης του ΕΛΚΕ, που  αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ:Ψ14Χ4691Ο3-7ΤΔ, ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει τέσσερις (4) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «EMYNOS - nExt generation eMergencY commuNicatiOnS», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  • 1.Θέση: Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγων Μηχ/κών & Μηχ/κών Η/Υ / 1

Απαραίτητα προσόντα:
- Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχ/κού & Μηχ/κού Η/Υ.
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα.
- Διδακτορικό δίπλωμα με εξειδίκευση στη βέλτιστη εκμετάλλευση δικτυακών πόρων με χρήση ενήμερων-επί-του-περιεχομένου δίκτυα σε εικονικά περιβάλλοντα.
- Επιστημονικές δημοσιεύσεις που αφορούν τη μελέτη, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη αρχιτεκτονικών δομών, για δημιουργία και χρήση διαφόρων πολυμεσικών υπηρεσιών με στόχο τη βέλτιστη εκμετάλλευση των δικτυακών πόρων με χρήση ενήμερων-επί-του-περιεχομένου δίκτυα.

  • 2.Θέση: Πτυχιούχος Πληροφορικής Α.Ε.Ι. / 1

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Πληροφορικής A.E.I.
- Διδακτορικό δίπλωμα στον τομέα των ασύρματων επικοινωνιών ή κατανεμημένων συστημάτων ευρείας κλίμακας.
- Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε θέματα ασύρματων επικοινωνιών ή/και κατανεμημένων συστημάτων σε διεθνή συνέδρια ή/και περιοδικά.

  • 3.Θέση: Πτυχιούχος Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής / 1

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Μηχανικού Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής
- Τουλάχιστον 3 έτη εμπειρία στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού και υλικού.
- Σχεδιασμός, υλοποίηση και αξιολόγηση πρωτοκόλλων ψηφιακού ακουστικού υλικού, προσαρμοσμένα για κωδικοποίηση, συμπίεση και μετάδοση σε ασύρματα δίκτυα.

  • 4.Θέση: Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής / 1

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Μηχανικού Πληροφορικής
- Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε θέματα τηλεπικοινωνιακών δικτύων σε διεθνή συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων και περιοδικά.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Επιστημονικά Υπεύθυνος: Ευάγγελος Πάλλης Τηλ.: 2810 379828 e-mail: pallis@pasiphae.eu (link sends e-mail)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το think tank των αποδήμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το think tank, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του …