Προσλήψεις προσωπικού στο Κέντρο Εργάνη

ergasia101

Να προσλάβει 2 άνεργους/ες νέους/ες κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα φαρμακοποιού ή βοηθού φαρμακοποιού, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψης του και μέχρι τις 31/10/2016 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης, προτίθεται  το Κέντρο Εργάνη που υλοποιεί ως δικαιούχος σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης - Συκεών, το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ», για να καλύψει τις ανάγκες του στη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Συσσιτίου, το Κέντρο Εργάνη προτίθεται να προσλάβει 1 άνεργο/η νέο/α κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα μάγειρα ή βοηθού μάγειρα, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Συσσίτιο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψης του και μέχρι τις 31/10/2016 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης.

Καταληκτική ημερομηνία: 11-07-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …