Προσλήψεις εγκρίθηκαν σε νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας

giatros-nosokomeio4

Επιπλέον των επικουρικών Ιατρών Ορθοπαιδικής, ΩΡΛ και Μικροβιολογίας, οι οποίοι ήδη έχουν ενισχύσει τα αντίστοιχα Ιατρικά Τμήματα του μοναδικού μας Παιδιατρικού Νοσοκομείου κατόπιν ενεργειών της Διοικήτριας α/α Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου κ. Γατοπούλου Αικατερίνης και της άμεσης θετικής ανταποκρίσεως της Διοίκησης της  6ης ΥΠΕ και του Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού Ανδρέα, η κ. Γατοπούλου Αικατερίνη απέστειλε ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ προς την Διοίκηση της  6ης ΥΠΕ και προς το Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη τριών ακόμη  επικουρικών Iατρών ως εξής :

  • Παιδοψυχίατρο
  • Αναισθησιολόγο
  • Παιδοχειρουργό

για περαιτέρω ΕΝΙΣΧΥΣΗ του ιατρικού προσωπικού του Καραμανδανείου Νοσοκομείου και του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου, το οποίο ανήκει στο «Καραμανδάνειο».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΜΤΠΥ. Πληρώνονται τα μερίσματα Β τριμήνου και αναδρομικά

Πληρώνονται τα μερίσματα Β τριμήνου και αναδρομικά. Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) ενημερώνει τους …