Άσυλο στην Ιταλία μετά την Γερμανία ζήτησε ο Ερντογάν(VIDEO&ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

erntogan

Νεότερη Ενημέρωση 02.30

Άφαντος παραμένει ο Προεδρος της Τουρκίας, αφού η Γερμανία αρνήθηκε το αίτημά του για άσυλο, με τον Ερντογάν να υποβάλλει σχετικό αίτημα στην Ιταλία.

Αρχική Ενημέρωση 00.44

Άσυλο στην Γερμανία ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών μέσων ενημέρωσης, καθώς επιχείρησε να προσγειωθεί το αεροπλάνο του στην Κωνσταντινούπολη, αλλά οι στρατιωτικοί δεν το επέτρεψαν.

O Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν μέσω Skype απηύθυνε διάγγελμα στον Τουρκικό λαό, λέγοντας πως:

«Ο Γκιουλέν, βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα. Το Έθνος μας θα το ξεπεράσει αυτό, θα το ξεπεράσουμε. Θα τιμωρηθούν όσοι συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια.»

Μέσω Skype το διάγγελμα του Ερντογάν - ΦΩΤΟ - ΤΩΡΑ

Εντωμεταξύ, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ και γίνεται αναδημοσίευση στη Bild, ο στρατός έχει προχωρήσει στη σύλληψη αστυνομικών με πολιτικά της Ασφάλειας της Κωνσταντινούπολης με τη φωτογραφία, μάλιστα, να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, στο πλάνο φαίνονται σε δρόμο αστυνομικοί με τα πολιτικά να είναι με τα γόνατα στο δρόμο και να φυλλάσονται από στρατιώτες.

Τεθωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα και άρματα μάχης κινούνται σε κεντρικούς δρόμους  της Κωνσταντινούπολης.

Την ίδια στιγμή μονάδες στρατού έχουν αποκλείσει τις δύο γέφυρες του Βοσπόρου, με τους πολίτες της Τουρκίας να παρακολουθούν έντρομοι τις εξελίξεις.

 


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Ο δρόμος προς την Ευρώπη και προς την πρόοδο περνάει και από τη χώρα μας

"Το Εμπορικό Σήμα των μακεδονικών προιόντων γίνεται, σε αυτή τη συγκυρία, ένα ισχυρό μέσο οικονομικής …