Σε κατάσταση επιφυλακής οι Ένοπλες Ελληνικές δυνάμεις(VIDEO)

srtratosenoples

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πάρθηκε η απόφαση να βρίσκονται

Σε άμεση επιφυλακή τέθηκαν τα Ελληνικά σώματα ασφαλείας, στις παραμεθόριες περιοχές, στα νησιά και στις πύλες εισόδου της χώρας με την Τουρκία, με την Ελληνική κυβέρνηση, να έχει τεθεί σε συναγερμό από τις εξελίξεις στην Τουρκία, αν και δημόσια εμφανίζεται καθησυχαστική.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος της έκτακτης σύσκεψης υπό τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, με παρόντες τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και όλους τους επιτελείς με τους οποίους, ανέλυσαν τα δεδομένα και προχώρησαν σε μία πρώτη αποτίμηση.

Πάντως επιστρέφει εσπευσμένα από την Μογγολία ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενημερώθηκε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Τουρκία από τις 22:30, από τον διοικητή της ΕΥΠ. Ο κ. Τσίπρας του ζήτησε μάλιστα να ενημερώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολούθως επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Μαύρος (ΔΕΗ): Αναγκαίες οι επενδύσεις σε ΑΠΕ για την ενεργειακή ασφάλεια

Συνομιλώντας με τον Daniel Franklin, executive editor του Economist, ο κ. Μαύρος αναφέρθηκε στα θέματα …