ΔΩΡΕΑΝ χρήση δημοτικού κολυμβητηρίου-Ποιο-Πότε

Swim-Lessons-Children-2_920x550

Από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου  από τις 07:00 το πρωί έως τις 03:00 μετά το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο  για όλους, ανοίγει τις πύλες του για τους κατοίκους και δημότες  της πόλης, το  Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου για όσους δεν είναι μέλη ή δεν έχουν κάρτα μέλους σε ισχύ είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης καρδιολόγου ή παθολόγου και δερματολόγου.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου 2016. Επίσης από το Σάββατο 13 Αυγούστου έως την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, λόγω εργασιών συντήρησης.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου θα επανέλθει σε πλήρη λειτουργία.

Η κοινωνική αυτή μέριμνα του Δημάρχου Αμαρουσίου  Γιώργου Πατούλη έχει σκοπό να προσφέρει στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης σε όσους πολίτες θα παραμείνουν στο Μαρούσι το παραπάνω διάστημα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων: Συνομιλίες Δένδια, Μπορέλ και Στόλτενμπεργκ

Η αμυντική ετοιμότητα της ΕΕ στο τραπέζι των υπουργών στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων Στο Συμβούλιο …