Προσωπικό ζητείται σε Δημοτική Κοινωνική Φροντίδα

ergasi-images
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, νοσηλευτικής φροντίδας και οικογενειακής βοήθειας, κατά την καλοκαιρινή περίοδο δημιουργούνται αυξημένες ανάγκες παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας και υγείας που οφείλεται στην αύξηση του πληθυσμού των κατοίκων της πόλης αλλά και τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών της λόγω της γειτνίασής της με το μητροπολιτικό κέντρο, εξέδωσε ο Δήμος Σπάτων.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασιλέως Παύλου, Σπάτα Αττικής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτηση της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια»

«Η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ …