Να πως σας κλέβουν το PIN και την κάρτα σας από το ΑΤΜ(VIDEO)

590_c868bc888547aa0828f6243b790ae1f9

Ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται καρέ καρέ η παγίδα που στήνεται από επιτήδειους, σε πελάτες που πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω ΑΤΜ, δημοσίευσε η
Στη δημοσιότητα έδωσε η τράπεζα Barclays, ένα βίντεο για την ενημέρωση των χρηστών καρτών κατάθεσης και ανάληψης σε ΑΤΜ, με σκοπό να αποφύγουν τον κίνδυνο κάποιος να τους υποκλέψει τον κωδικό τους και τα χρήματά τους να γίνουν καπνός.
Στο βίντεο διαφαίνονται τα:
«Την στιγμή που ο πελάτης της τράπεζας είναι μπροστά από το ATM και περιμένει να πάρει τα χρήματα από το μηχάνημα, μία γυναίκα στέκεται από πίσω του και παρακολουθεί το PIN του.
Στη συνέχεια, ρίχνει εσκεμμένα κάτω την τσάντα της και ο πελάτης σπεύδει να τη βοηθήσει. Τότε ο συνεργός της, που δήθεν βγάζει χρήματα από το διπλανό ΑΤΜ, με μία αστραπιαία κίνηση, παίρνει την κάρτα του ανυποψίαστου θύματος και την αντικαθιστά με μία ψεύτικη.

Τελικά, ο πελάτης γυρίζει παίρνει τα χρήματά του και την ψεύτικη κάρτα και φεύγει αμέριμνος και σίγουρος ότι έχει πραγματοποιήσει με ασφάλεια τη συναλλαγή του, μη γνωρίζοντας ότι κάρτα και κωδικός δεν είναι πια στην κατοχή του!».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ: Τα ορόσημα για την ανάπτυξη το 2024 - Στα 5 δισ. ευρώ η ρευστότητα

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε χθες αυξημένα κέρδη για το πρώτο τρίμηνο (+64% τα κέρδη προ τόκων, …