Απόδοση έως και 7% για τις νέες καταθέσεις μετρητών

katatheseis

Tο αργότερο έως τις αρχές Αυγούστου θα έχουν απελευθερωθεί πλήρως οι αναλήψεις μετρητών για όλες τις καταθέσεις που γίνονται στις τράπεζες σε φυσική μορφή μετά το «πράσινοφως» για χαλάρωση των capital controls.

Όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, μετά τη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το μόνο που απομένει είναι η μετάπτωση των συστημάτων των τραπεζών στο νέο καθεστώς. Αυτό θα γίνει μέσα στο ερχόμενο πενθήμερο.

Οι τραπεζικές διοικήσεις εκτιμούν ότι μέσα στο τελευταίο πεντάμηνο του έτους μπορεί να υπάρξει εισροή χαρτονομισμάτων 2-3 δισ. ευρώ στο σύστημα.

Παράλληλα ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει απόδοση έως και 7% για τις νέες καταθέσεις μετρητών.

Προκειμένου να μεγιστοποιηθούν οι εισροές, θα ξεκινήσουν άμεσα καμπάνιες προβολής προϊόντων που απευθύνονται σε πελάτες με χρήματα στα «στρώματα»...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …