Δύο θέσεις εργασίας σε Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

jobsshutterstock_123623635

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • 101         Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Π.Δ.Ε.               Πάτρα  ΥΕ Εργατών        2 μήνες 1
  • 102      Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Π.Δ.Ε              Πάτρα  ΔΕ Διοικητικού 2 μήνες 1

Οι υποψήφιοι πρέπει:

1.    Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

2.    Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

3.    Δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση). Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμώνται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν την καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο.

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1.    Απολυτήριος τίτλος σπουδών

2.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

3.    Φωτοτυπία ταυτότητας

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αυτοπροσώπως αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32, Τ.Κ. 26441 Πάτρα, (τηλ. επικοινωνίας: 2613613690 & -50) εντός τριών (03) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στον πίνακα ανακοινώσεων του ΠΤΑ/ΠΔΕ, προσκομίζοντας με την συνημμένη αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …