Έκανε ληστεία για να μην κοιμάται στο δρόμο!

22830-14

Μια γυναίκα που πρόσφατα αφέθηκε ελεύθερη από τη φυλακή του Όρεγκον στις ΗΠΑ, λήστεψε μία τράπεζα στο Γουαϊόμινγκ για να πετάξει τα χρήματα στον αέρα ενώ στη συνέχεια έκατσε και περίμενε την αστυνομία να έρθει, ανακοίνωσαν οι αρχές την Παρασκευή.

Οι ανακριτές ανέφεραν πως η 59χρονη Linda Thompson Patricia τους είπε πως ήθελε να επιστρέψει στη φυλακή.

Η Τόμσον πρόσθεσε πως είχε υποστεί κατάγματα στο πρόσωπο μετά από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους σε πάρκο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πρόσθεσε πως δεν μπορούσε να βρει δωμάτιο σε καταφύγιο αστέγων και αποφάσισε να ληστέψει την τράπεζα την Τετάρτη, επειδή δεν μπορούσε να μένει στους δρόμους.

Ο ειδικός πράκτορας του FBI, Τόρι Σμιθ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Έθνους, είπε στο δικαστήριο πως η Τόμσον μπήκε σε ένα υποκατάστημα τράπεζας και παρέδωσε στον ταμία ένα σημείωμα σε χαρτόνι που έγραφε: «Κρατάω όπλο. Δώσε μου όλα τα χρήματα».
Τότε η ταμίας αναγκάστηκε να της δώσει χιλιάδες δολάρια.

Μόλις βγήκε έξω, η Τόμσον πέταξε τα χρήματα στον αέρα, ενώ έδωσε και μερικά στους περαστικούς, όπως δήλωσε ο Σμιθ. Πρόσθεσε πως όταν έφτασε στο σημείο ο υπολοχαγός Νάθαν Μπούσεκ βρήκε την 59χρονη με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. «Όταν τη ρώτησε τι συνέβαινε, η Τόμσον απάντησε πως λήστεψε την τράπεζα για να επιστρέψει στη φυλακή».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …