Ανακοινώθηκαν 50 προσλήψεις

jobhow-to-find-foreclosure-s-300x249-1

Έγκριση πρόσληψης και κατανομή πενήντα (50) υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες για την Κεντρική Υπηρεσία και τις Περ. Δ/νσεις Μακεδονίας-Θράκης και Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας του ΟΠΕΚΕΠΕ, με έργο την επικαιροποίηση του Συστήματος Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων.

Την εξουσιοδότηση του Προέδρου του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την υπογραφή της ανακοίνωσης που εκδίδεται από τη Δ/νση Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης για την πρόσληψη υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών στην Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Μακεδονίας-Θράκης και Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, την υπογραφή των σχετικών εγγράφων για τη διενέργεια των προσλήψεων, καθώς και την υπογραφή από πλευράς εργοδοσίας των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των εποχιακών υπαλλήλων οι οποίοι θα προσληφθούν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …