Ελευθερώθηκαν οι προσλήψεις σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα

proslipseis_0

Άναψε το πράσινο φως σχετικά με την απελευθέρωση των προσλήψεων εκατοντάδων συμβασιούχων σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρζς, υπό την προυπόθεση ότι θα απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπως είναι η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός και τα κοιμητήρια.

Η υπογραφή μπήκε από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα ακι στην σχετική εγκύκλιο, γίνεται ξεκάθαρο ότι εξαιρούνται από την μνημονιακή αναστολή των προσλήψεων μέχρι 31/12/2016 οι υποψήφιοι Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αρκεί να εργαστούν σε ανταποδοτικές υπηρεσίες για τις οποίες δεν θα απαιτείται πλέον απόφαση κατανομής προσωπικού από το Υπουργείο Εσωτερικών.

"Προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν περιπτώσεις επιτυχόντων παλαιότερων προκηρύξεων του ΑΣΕΠ οι οποίες εκκρεμούν εδώ και χρόνια", διευκρινίζεται στην εγκύκλιο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …