Σωφρονιστικά καταστήματα προκήρυξαν μόνιμες θέσεις-Που;

ergasiaKoinoniki-

633 θέσεις εργασίας με την ειδικότητα του φύλακα, ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης, ειδικά για τις Φυλακές των "Κρήτη 1" στα Χανιά και των Σερρών, που αποτελούν όπως ανέφερε, πρώτη προτεραιότητα για το υπουργείο.

Επισκεπτόμενος μαζί με τον Υπουργό Πολιτισμού, την αγροτική φυλακή της Αγιάς και το «Κρήτη 1», δήλωσε:

 «Στις 3 πτέρυγες που λειτουργούσαν μέχρι πρόσφατα προστέθηκε και μια τέταρτη που λειτουργεί με το αναγκαίο προσωπικό (σ.σ. Μένει ακόμα μια πτέρυγα για να λειτουργήσει στο σύνολο της όλη η φυλακή.)

Πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε η απόφαση από τα αρμόδια υπουργεία για 633 θέσεις επιπλέον στις φυλακές, Οπωσδήποτε προτεραιότητα είναι η κάλυψη των καταστημάτων στα Χανιά και στις Σέρρες όπου οι φυλακές είναι «κουτσές», υπολειτουργούν.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …